کد خبر: 3166
تاریخ انتشار: آبان 11, 1400گروه : دامغان
نماینده مجلس: رئیس جمهوری تپهحصار دامغان را از عبور خط آهن نجات دهد نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: جابه جایی خط راه آهن که از دل مجموعه تاریخی تپه حصار دامغان عبور کرده، نیازمند دستور قاطع رئیس جمهوری است که امیدوارم در این سفر محقق شود. به گزارش پایگاه خبری دامغان نما به نقل از ایرنا ؛ علیاکبر علیزاده روز سهشنبه با بیان اين مطلب گفت: محوطه تاریی تپه حصار دامغان با تمدن هفت هزارساله، تنها تمدن ایران است که شهرنشینی با تمدن را نشان میدهد اما ریل راهآهن از وسط این مجموعه گذشتهاست، در گذشته موافقتهایی جهت انتقال خط راهآهن انجامشد که نیاز به تصمیم قطعی دارد. تپهحصار دامغان در ردیف پنج تپه عصر آهن دنیا قرار دارد و در حاشیه جنوبی شهر دامغان واقع است. این تپه باستانی یکی از مهمترین محوطههای دوران پیش از تاریخ در فلات ایران محسوب می شود. قدمت این محوطه باستانی که سال ۱۳۱۰ به شماره ۴۰ در فهرست آثار ملی ثبت شد، به هفت هزار و ۵۰۰ سال قبل بازمیگردد و سه دوره اصلی فرهنگی از اواخر نوسنگی تا پایان عصر مفرغ را در خود نهان دارد. وی ادامه داد: حفظ این بنای کهن یکی از مطالبات اصلی مردم دامغان و تمامی تاریخدوستان است که امیدواریم با دستور دولت، هر چه زودتر انتقال ریل راه آهن عملیاتی و از تخریب بیشتر ای مجموعه تاریخی ارزشمند جلوگیری شود. وضعیت بهداشت و درمان، درد کهنه مردم دامغان علیزاده بیان کرد: مشکلات مردم دامغان و کمبودهای این بخش از نظر کمبود تجهیزات، نبود پزشکان متخصص و فوق تخصص و مراکز درمانی مناسب، درد کهنه اهالی منطقه و از اصلیترین و اولویتدارترین مشکلات مردم دامغان است. علیزاده اظهار داشت: تکمیل محور ارتباطی شمال به جنوب، رفع مشکلات کشاورزان در زمینه کمبود آب، ایجاد شرایط لازم برای بهرهبرداری از معادن غنی جنوب دامغان، طرح توسعه چندین واحد صنعتی، رفع مشکلات مواد اولیه و ارائه تسهیلات کمبهره به تعدادی از سرمایهداران و ایجاد گام دوم شهرک صنعتی، از دیگر مشکلات موجود در شهرستان دامغان است.
علیزاده خاطرنشان کرد: ثبت جهانی مجموعه گردشگری تاریخی چشمه علی دامغان نیز یکی دیگر از درخواستهای مردم این شهر است که امید است تبدیل این مجموعه به باغ ملی و ثبت جهانی آن با پیگیری ویژه هر چه زودتر انجام شود.
وی اضافه کرد: مجموعه های تاریخی بی نظیر مربوط به دورههای مختلف تاریخ ایران، از ظرفیتهای این منطقه است که برای معرفی بهتر، جذب گردشگر و رونق اقتصادی منطقه از صنعت گردشگری نیازمند جذب اعتبارات لازم هستیم.
وی افزود: وضعیت اسفناک بهداشت و درمان دامغان موضوع مهمی است که باید برای رفع کمبودها هر چه سریع تر عملیات ایجاد بیمارستان دوم در این شهر آغاز و درمانگاه ۵۰ تختخوابی رضایی افتتاح شود.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم رییس جمهوری در این سفر، با برنامهریزی و حضور خود در شهر دامغان، مشکلات را از نزدیک مشاهده و در جهت رفع آن اقدام کنند
دیدگاهتان را بنویسید