کد خبر: 4524
تاریخ انتشار: دی 7, 1400
گروه : دامغان

در جمع مجازی پژوهشگران نوجوان استان‌های سمنان و هرمزگان به اشتراک گذاشته شد؛

اندیشه‌های خلاق یک نوجوان دامغانی در حوزه کارآفرینی، بازاریابی خلاق و استفاده از فرصت‌های روز

 

اندیشه‌های خلاق یک نوجوان دامغانی در حوزه کارآفرینی، بازاریابی خلاق و استفاده از فرصت‌های روز با حضور اعضای کانون پرورش فکری هرمزگان و سمنان بررسی شد.

 

به گزارش پایگاه خبری دامغان نما؛ به همت راحله خادمی  کارشناس آموزش و پژوهش استان هرمزگان  نشست تخصصی  «اندیشه های من» با حضور ۶۰ عضو نوجوان و مربی پژوهشگر، کارشناسان و معاونین فرهنگی و اجرایی استان‌های هرمزگان و سمنان  به میزبانی استان هرمزگان برگزار شد.

 

در این نشست مجازی امید دربانیان پژوهشگر نوجوان دامغانی و برگزیده دوازدهمین جشنواره پژوهش کانون در سال ۱۳۹۹ به ارائه اثر برگزیده خود با عنوان راهکارهای افزایش فروش شیرینی سنتی دامغان پرداخت و روش‌هایی خلاق و راه‌کارهای خود را در رفع این معضل با کاربران نشست به اشتراک گذاشت.

 

این پژوهشگر برگزیده با اشاره به الهام گرفتن از تجربه مادربزرگش در  پخت و فروش شیرینی سنتی دامغان در ایام عید، به شرح  پژوهش موفقش پرداخت و گفت: از زمان شیوع کرونا ضربه شدیدی به کسب و کار خصوصا در صنف‌های فروش رسید و این مساله من را بر آن داشت تا دنبال راه‌حل  برای رونق مبحث فروش شیرینی‌های سنتی شهرم از طریق انجام تحقیقات میدانی، مصاحبه و مشاهده باشم و با کندو کاو و بررسی، راه‌کارهای مثل تبلیغات، استفاده از شیوه کسب و کار آن لاین، طراحی لوگو و بسته‌بندی دست‌ساز و شکیل و … را پیدا کردم و با به‌کار بردن این راه‌حل‌ها سرانجام توانستم در حل این معضل موفق شوم.

در ادامه این نوجوان ۱۶ ساله موفق و دومین برگزیده پژوهش اعضا در جشنواره پژوهش کانون در سال گذشته به سوالات اعضا و مربیان در مورد شکل‌گیری این پژوهش، سخت‌ترین بخش کار، شیوه‌های ایده‌یابی و … پاسخ داد و به آنها توصیه کرد که تا می‌توانند مطالعه کنند و بنویسند و تمرین کنند و مهم‌ترین شیوه در تحقیق یعنی مشاهده را در پیش بگیرند.

 

وی خطاب به شرکت کنندگان افزود: از مسائل روز بی‌توجه رد نشوند بلکه آنها را برای خود به شکلی ساده بازسازی کنند و بر اساس آن تئوری بچینند و راه‌کار پیدا کنند.

 

بخش پایانی نشست، گپ و گفتی کوتاه و صمیمانه با مریم جمالی‌باشی مربی فرهنگی مرکز شماره یک سمنان بود که به عنوان همکار و نماینده محبوبه صرفی مربی راهنمای پژوهش در جلسه حضور داشت.

 

این مربی فعال در حوزه پژوهش،   به شرکت‌کنندگان توصیه کرد: به یاد داشته باشید هر فردی به خصوص  بچه‌ها یک سوال ذهنی دارند که معمولا می‌ترسند به آن فکر کنند. وظیفه اولیای تربیتی این است که داده‌های ذهنی بچه‌ها را با مطالعه افزایش دهند و خوب دیدن و شنیدن را از طریق کاوشگری تقویت کنند تا در نهایت اعضا، سوالات ذهنی را مهم بدانند و برای یافتن پاسخ قدم در مسیر موفقیت‌آمیز پژوهش بگذارند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *