کد خبر: 1966
تاریخ انتشار: شهریور 29, 1400گروه : صدای مردم
مطلب وارده
پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم میفرمایند: با سلام خدمت تیم رسانه ی مردمی دامغان نما که همواره منعکس کننده مشکلات، گزارشات و خواسته های شهروندان دامغانی بوده و هستید و در این مهم از هیچ کوششی فروگذار نکرده اید. درود خدا بر شما مدتی است مشکلی ذهن بنده و بسیاری از اطرافیان و دوستانم رو درگیر کرده و مطمئنم شهروندان عزیز دیگری هم با این مهم دست به گریبانند و این موضوع چیزی نیست جز صدای گوش خراشِ موتورها و ماشینهایی که خروجی اگزوز و حتی موتور وسیله نقلیه خودشون رو به نوعی دستکاری کرده و از این طریق علاوه بر ایجادِ آلودگی صوتی با سلامت روح و روان مردم شریف دامغان بازی میکنند .به تعبیر عامیانه زمانی که عصرها برای قدم زدن یا اندکی هواخوری وارد بلوار شمالی می شویم با سوهانِ روحی برخورد میکنیم که تا مغز استخوانمان را می تراشد و این همان صدای گوش خراشِ اگزوز برخی موتورها و ماشینها با سیستمهای صوتی چند میلیونی شان است. بارها با 110 تماس گرفته ایم. به کَرّات حضورا به ماشینهای گشت راهنمایی و رانندگی و یگان امداد مراجعه کرده ایم و تنها یکجواب شنیده ایم: “ما نمی توانیم کاری بیشتر از یکجریمه و اعمال قانون انجام دهیم.” بارها در مورد نصب دوربینهای مدار بسته در حد فاصل چهار راه تا میدان جانباز با مامورین انتظامی صحبت کرده ایم و پاسخشان این بوده: “امکانات و بودجه ای برای نصب دوربین نداریم.” به تمامی اینها صدای گوش خراش موتورهای سنگین در پنجشنبه و جمعه ها را نیز اضافه کنید. دامغان شهری است که دار المومنین نام گرفته است. اما در واقعیت و برخی موارد هیچ شباهتی بین دامغان و این صفت نیست (چرا که پیامبر اکرم ص فرمود: شهادت به حق از نشانه های ایمان است). چرا که بر اساس ماده 29 قانون هوای پاک: به گوینده، گیتی برازنده است آدینا دیلمی 29/شهریور ماه/یکهزار و چهارصد هجری شمسی
«خَصْلَتَانِ لَیسَ فَوْقَهُمَا مِنَ الشَّرِّ شَیءٌ الشِّرْکُ بِاللَّهِ وَ الضَّرُّ لِعِبَادِ اللَّه»
دو خصلت ناپسند است که بدتر از آنها نیست: شرک به خدا و آزار بندگان خدا.
حال سوال بنده از مسئولین حوزه امنیت و مدیریت شهری دامغان این است:
اولا: آیا عزمی برای برخورد با این هنجار شکنان وجود دارد؟
ایجاد هر گونه آلودگی صوتی توسط منابع ثابت و متحرک، ممنوع می باشد. در مورد منابع ثابت، مرتکب به جزای نقدی درجه هفت موضوع ماده (19) قانون مجازات اسلامی محکوم میشود.
تبصره 1 – نیروی انتظامی مکلف است راننده وسایل نقلیه موتوری را برای بار اول ملزم به پرداخت جریمه نقدی معادل یک میلیون (000 /000 /1) ریال، در صورت تکرار برای بار دوم به پرداخت دو برابر جریمه مذکور و در صورت تکرار بیش از دو بار، به پرداخت جریمه نقدی معادل سه میلیون (000 /000 /3) ریال محکوم نماید و در صورت تکرار پلیس می تواند نسبت به توقیف این وسایل اقدام نماید.
ثانیا: آیا برخورد با خاطیان و سالبینِ آرامش شهروندان خصوصا عزیزانی که در محدوده بلوار شمالی سکونت دارند امری نشدنی است؟
و در نهایت آیا نمی توان با صرف کمترین بودجه و استقرار گشتهای پلیس و نیروهای آموزش دیده در ابتدا از طریق تذکر و آموزش و در صورت اثر گذار نبودن، بوسیله قوه قهریه با این افراد برخورد کرد؟
در نهایت توفیق خدمت صادقانه و خالصانه را برای همگی شما عزیزان آرزومندم.
که گیتی به گویندگان زنده است
دیدگاهتان را بنویسید