کد خبر: 14691
تاریخ انتشار: شهریور 24, 1403گروه : یادداشت
«چرا بالا رفتن قیمتها و اخراج کارگران و کاهش کارکنان بویژه معلمان آموزشی باعنوان «اصلاح قیمت ها» و تعدیل نیروی انسانی» مطرح می شود؟!» نویسنده : دکتر محمد بنائیان سفید ۱_ امروزه ما کاربرد این دو اصطلاح را در توجیه گرانی و بالا بردن قیمتها و نیز در اخراج نیروهای کار گری و کاهش گزینش منابع انسانی، بویژه در مسائل نظام تعلیم و تربیت استفاده می کنیم که بعضاً ابهام آمیز و فاقد استدلال منطقی است؛ مانند اصطلاح استثمار و استعمار که معنی واقعی آن قلب شده است. ۲_تعریف عملیاتی « اصلاح » و تعدیل عبارتند: از اصطلاح “اصلاح” یا “رفرم” به فرایند تغییر یا بهبود سیستمها، سازمانها، یا قوانین در جامعه به منظور ارتقاء عملکرد، افزایش کارآمدی یا رفع نواقص موجود اشاره دارد. و تعدیل عبارت است از: تعدیل در لغت به معنای معتدل کردن و تقسیم کردن از روی عدالت است. ۳_اصلاح نظام آموزشی در ژاپن،و فنلاند که بسیار پیشرفته و تحقق اهداف غایی با زیر ساخت های مربوطه دارد عبارتند از: ۵_در فرهنک فارسی معین معنی تعدیل : راست کردن،معتدل کردن، تقسیم کردن از روی عدالت، راست کار خواندن، پارسا داشتن و…معنی شده است. ۶_تعریف دیگر اصلاح عبارتند از: ۷_حال با توجه به تعریف عملیاتی اصلاح و تعدیل و اصلاح آموزشی کجا اشاره به گرانی قیمت و تعدیل به عنوان کاهش نیروی انسانی دارد؟ و در واقع با پیوست عدالت و پیوست فرهنگی چه ارتباطی دارد؟! ۱_گرانی نان برای مردم چه رابطه ای با بالا رفتن کیفیت زندگی مردم دارد؟ چه کسانی بیشترین مصرف نان را دارند؟ از ۲۶میلیون نفری که زیر خط متوسط در آمد دارند و اکثرا قانون فرزند آوری را رعایت نمودند، چگونه هزینه و درآمد خود را تنظیم کنند؟! حکمرانی اسلامی ایجاب می کند که مسئولین محترم در ثصویب قوانین و بخشنامه ها آثار مترتب بر مصوبات و تصمیمات را در فرهنگ، اقتصاد و معیشت مردم ملحوظ نظر قرار دهند. وآخر دعوانا آن الحمدلله رب العالمین.
اصلاحات تعلیم و تربیت در فنلاند
در دهههای اخیر، فنلاند اصلاحات گستردهای در نظام آموزشی خود اعمال کرده است که شامل تمرکز بر کیفیت تعلیم و تربیت، ارتقاء مهارتهای فردی دانشآموزان، و افزایش حقوق و شرایط کاری معلمان میشود. این اصلاحات به فنلاند کمک کرده تا یکی از برترین سیستمهای آموزشی جهان را داشته باشد.
اصلاحات در هر زمینهای میتوانند نقش مهمی در توسعه و پیشرفت جوامع داشته باشند و به عنوان ابزاری برای رسیدن به عدالت اجتماعی و اقتصادی عمل کنند. این تغییرات معمولاً نیازمند زمان و تلاش گستردهای هستند و اغلب با چالشها و مقاومتهایی روبرو میشوند، اما میتوانند منافع دیرپایی برای جوامع بهرهمند شوند.
مترادف اصلاح: آشتی، سازش، صلح، تصحیح، تنقیح، غلط گیری، تعمیر، مرمت، تادیب، تزکیه، تهذیب، دستکاری، رتوش.
۲_کاهش منابع انسانی برای سازمانها و موسسات مورد نیاز چه ارتباطی با تعدیل دارد؟ بویژه در انتصابات ارتباط تخصص ، اخلاق حرفه ای و مهارت ها با شغل و رعایت قراردادن عدالت هر وضع در موضع خود چه ارتباط دارد؟!
۳_موضوع تعطیلی روزهای پنجشنبه برای مسائل تجاری اولا ؛با توجه به سامانه های تجارت الکترونیکی و امضای الکترونیکی و خرید دیجیتالی که برخط بوده و نیاز به حضور فیزیکی و اداری برای خارج از کشور نمی باشد و در ثانی چه تعداد از مردم کشور نیاز به مجوز اداری دارند که بسیار کمتر از یک درصد حدود چهار در صد سرمایهگذاران داخلی وخارجی می باشد. درصورتی که روزهای پنجشنبه و جمعه بر اساس مبانی اصول و ارزشهای اسلامی و سنت و فرهنگ اسلامی و ایرانی در مسافرت ها، برگزاری مراسم عروسی و شعائر اسلامی, و صله ارحام سابقه تاریخی دارد. البته در جهانی سازی که امروزه مطرح است می خواهند اهداف حذف فرهنگ های محلی، ملی و منطقه ای را مطرح وب جای تمدن و فرهنگ ، با عنوان وحدت فرهنگی خرده فرهنگها را نادیده بگیرند و بجای دولت های مستقل بیشتر تاکید به اقتصاد و شرکت های بزرگ تجاری معطوف شده که کشورها بر اساس شرکت های به رسمیت شمرده می شوند و هم
چنین مرزهای بین کشورها برداشته و صرفا بر اساس تعاملات و ارتباط فضای مجازی معرفی شده مانند نظریه دهکده جهانی مارشال مک لوهان و… و دیگر استکبار جهانی تلاش می کنند که تاریخ ملت های را که هویت .فرهنگ آن ملت را معرفی می کنند مانند دوران پهلوی دوم که تاریخ را به ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی تغییر و بعد انقلاب اصلاح شد و طرح مسائل دیگر با عنوان دلسوزی و پیشرفت کشور که در یکصد پنجاه سال اخیر نمونه های زیادی را در تسلط بر منابع ملی، منابع انسانی و ثروتهای زیر زمینی کشور عزیز ایران داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید